De geschiedenis van Immo Eecke gaat terug tot 1896 wanneer Hector Eecke een immobiliënkantoor opent. Vanaf de jaren tachtig groeide het kantoor aanzienlijk. Dit ging niet toevallig samen met de groei van Nieuwpoort, de stad waar Immo Eecke gevestigd is. De badplaats was voordien altijd een kleine gemeenschap geweest die hoofdzakelijk bewoond werd door booteigenaars, maar het groeide in de jaren tachtig uit tot een heuse stad.

image

Ondertussen werd het kantoor overgenomen en in een nieuw kleedje gestoken. De zaak kreeg een nieuwe logo en de kantoren werden gemoderniseerd en kregen een eigentijdse ‘look’.

Door haar ligging en de toenemende vraag heeft Immo Eecke zich gespecialiseerd in vakantieverhuur. Wie een vakantie zoekt voor een korte periode (weekend, midweek, maar ook meerdere weken) zal bij Immo Eecke een ruim en gavarieerd aanbod vinden. Naast vakantiewoningen is Immo Eecke ook een sterke speler in de markt van herverkoop en ‘syndic’. Een bezoek aan ons kantoor zal u duidelijk maken dat Immo Eecke en de noordzee onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar. Immo Eecke houdt van de noordzee en daar hebben wij alle redenen voor. Een woning of verblijf huren of kopen in Nieuwpoort is letterlijk én figuurlijk een gezonde investering.

image

Nieuwpoort wordt niet voor niets het tweede Knokke genoemd. Het is een stad die sinds de jaren tachtig steeds meer is blijven groeien. Een blik op de nieuwe vaargeulpromenade en de jachthaven, die pas uitgebreid werd, zullen je daarvan overtuigen. Bovendien is uw verblijf aan de Noordzee een gezondheidskuur op zich. Wanneer je langs de zeelijn wandelt brengt de verstuiving van de zeebaren een effect met zich mee dat voor een geestelijke en lichamelijk ‘verademing’ zorgt. Plan eens een dagje in deze badstad en overtuig jezelf van al het moois en gezonds deze stad te bieden heeft. En kom zeker eens langs bij Immo Eecke, wij weten u er alles over te vertellen… in geuren en kleuren.