Immo Eecke :: nieuwpoort Immo Eecke :: nieuwpoort

Welkom bij Immo Eecke, uw Immo-specialist in Nieuwpoort

Immo Eecke is een gevestigde waarde aan de belgische kust. Dankzij de jarenlange ervaring in syndic, verhuur en verkoop kan u als klant rekenen op een professionele aanpak en een perfecte service. Wenst u een appartement te huren op jaarbasis of enkel voor de vakantieperiode? Wenst u een appartement, studio of woning als tweede verblijf te kopen. Bent u op zoek naar een geschikte partner voor het beheer van uw vastgoed? dan is Immo Eecke beslist de beste keuze.

meer over immo eecke
vakantieverhuurgarages

allerlei garages te huur voor korte of lange periodes

jaarverhuur1 slaapkamer

ruim zonneterras met open zicht - een aanrader

te koop2 SLAAPKAMERS

Ruim appartement gelegen op de 8ste verdieping op de zeedijk

vakantieverhuur

Wenst u een appartement, villa, vakantiehuis, bungalow, garage of parking te huren in Nieuwpoort of aan de belgische kust? Ontdek dan hier ons ruim aanbod vakantieverhuur. Uw ideale vakantieverblijf zit vast in onze handige database.


bekijk onze panden te huur

jaarverhuur

U wenst te huren voor een lange periode. Raadpleeg dan hier ons uitgebreid aanbod en u vindt vast een studio, appartement, villa, garage of vakantieverblijf in Nieuwpoort of aan de belgische kust die voldoet aan uw eisen.


bekijk aanbod jaarverhuur

te koop

Een appartement of studio met zicht op zee of de vaargeul? Een villa op wandelafstand van de zee? Een woning of bouwgrond in Nieuwpoort stad of bad? Of een huis, garage of parking. Ons ruim aanbod ‘te koop’ zal u niet teleurstellen.


bekijk onze panden te koop